Latex spuiten

Latex spuiten

Mogen uw muren en plafond wel een nieuw laagje verf gebruiken? B.J Stucadoor voorziet uw muren of plafond van een nieuwe kleur met gebruik van latexspuiten. Bij interesse kunt u vrijblijvend een aanvraag doen. Wij komen graag bij u langs voor professioneel advies. Door het aanbrengen van latex op uw wanden en plafonds, wordt er een strak resultaat gecreëerd. Latex spuiten is efficiënter dan verven of sausen, waardoor dit proces een stuk sneller gaat.

B.J. Stucadoor maakt gebruik van speciale spuitapparatuur, hiermee kunnen wij de verf egaal aanbrengen op de muren en het plafond. De verf wordt letterlijk op uw muur of plafond gespoten. De latexverf wordt snel en streeploos aangebracht en zo gespoten dat de dekking overal gelijk is. Latexverf kan naast muren en plafonds ook op vele andere ondergronden aangebracht worden. Denk hierbij aan stenen, gipsplaten of stucwerk. Ook bij ondergronden met een structuur, zal na het latexspuiten de structuur zichtbaar blijven.

Latexspuiten door B.J. Stucadoor

Bij B.J. Stucadoor bent u verzekerd van vakkundig werk, uitgevoerd door onze specialisten. Voordat wij beginnen met het spuiten van de muren of het plafond, gaat er uitgebreide inspectie aan vooraf. Wij hebben jarenlange ervaring met het spuiten van latex en leveren resultaat dat past bij uw wensen en stijl. Niet alleen kunt u de kleur kiezen, maar u kunt ook kiezen tussen diverse soorten glans.

Heeft u specifieke wensen of zijn er bepaalde uitdagingen? Wij houden daar rekening mee. Deze dienst is zowel beschikbaar voor particulieren als zakelijke klanten. Heldere communicatie, wederzijds vertrouwen en respect vinden wij erg belangrijk. Voor en tijdens, maar ook na de klus.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Voor een strakke en egale afwerking van uw muren of plafonds, schakelt u B.J. Stucadoor in. Wij leveren de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Wilt u meer informatie over latexspuiten, neem gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer info over Latex spuiten

Contact opnemen

B.J. Stucadoor logo
B.J. Stucadoor