Stucwerk

Stucwerk

B.J. Stucadoors is een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het stucen van wanden en plafonds. Wij helpen u graag met het opknappen van uw woning of pand. Stucwerk zorgt voor een verzorgde uitstraling. B.J. Stucadoors levert kwaliteit, professionaliteit en vakmanschap. Met ons team van ervaren, gediplomeerde vakmensen, kunt u erop vertrouwen dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd. Onze stukadoors hebben ervaring met verschillende stucafwerkingen. We werken met de juiste materialen voor een betaalbare prijs.

Door muren en plafonds te stucen krijgt u een egaal oppervlakte. Stucwerk biedt afwerking aan onderlagen als gipsplaten, metselwerken of beton. Er wordt een gipslaag aangebracht op de betreffende oppervlakte, welke de stukadoor met zijn gereedschap gladstrijkt. Het stucen van muren of plafonds kan verschillende doeleinde hebben. Zo kan het dienen als eindafwerking of als onderlaag. Bij de eindafwerking wordt de muur of het plafond al in de juiste kleur afgeleverd. Wanneer stucen als onderlaag dient, wordt de muur of het plafond daarna vaak nog geverfd en of behangen. Zo biedt stucen diverse voordelen voor het opknappen of renoveren van uw woning.

Verschillende soorten stucwerk

Wij kunnen uw muren en plafond voorzien van verschillende soorten stucwerken. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Schuurwerk
  • Saus klaar stucwerk
  • Behang klaar stucwerk
  • Sierpleister
  • Spackspuiten

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten stucwerk. Ieder met zijn eigen eigenschappen en karakter. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Voordat we aan de slag gaan, bekijken we de situatie en krijgt u een prijsindicatie. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Stucen biedt veel mogelijkheden, waardoor er voor ieder wat wils is. Aan de hand van uw wensen, kunnen we beslissen welk type stucwerk bij u past.

Interesse? Wacht niet langer af en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in stucwerk bij u thuis of bij u op kantoor? Neem vandaag nog contact met ons en vraag naar de mogelijkheden. Naast stucwerk, doen wij ook vele andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor spuitwerken, buitengevels of lijstwerken.

Meer info over Stucwerk

Contact opnemen

B.J. Stucadoor logo
B.J. Stucadoor